Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ "Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ" ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.30


Picture 0 for ΠΑΜΑΚ: Εκδήλωση για την εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς


Έξι μεταπτυχιακοί φοιτητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βραβευθούν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε εκδήλωση την οποία συνδιοργανώνουν η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς/παράρτημα Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο: «Η Εκπαίδευση ως ασπίδα εναντίον της διαφθοράς».

Οι φοιτητές οι οποίοι θα βραβευθούν έχουν καταγωγή από την Ελλάδα, την Αλβανία, την Ουκρανία, την Παλαιστίνη και τη Γερμανία και έχουν εκπονήσει εργασίες με θέμα τη διαφθορά στην Τουρκία, τη Γεωργία, τη Μολδαβία και τη Σλοβενία, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Πολιτικές και οικονομικές σπουδές στη σύγχρονη Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη» του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, στις 17:30, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χαιρετίσουν ο κ. Νίκος Μαργαρόπουλος, μέλος της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος, και ο καθηγητής Δημήτριος Κυρκιλής, πρόεδρος του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου. 

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των δράσεων και των στόχων της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος από τον κ. Γιώργο Χατζηγιαννάκη/μέλος της Οργάνωσης, ενώ το συντονισμό και την παρουσίαση των εργασιών των μεταπτυχιακών φοιτητών θα έχει ο Καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Χάρρυ Παπαπανάγος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά και 
είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου